Ga verder naar de inhoud

Groepen en Evenementen

Restaurant In de Watertuin ook als perfecte locatie voor uw feest of evenement.

De goede kwaliteit, de ongedwongen sfeer, de overdekte veranda en het prachtige uitzicht over de Loosdrechtse Plassen maken Restaurant In de Watertuin de perfecte locatie voor uw feest of evenement, zowel zakelijk als particulier.

Receptie, diner, huwelijksfeest, verjaardag of jubileum Restaurant In de Watertuin is uitstekend geschikt voor kleine en grote groepen (tot 80 personen) en ontvangt uw gasten in stijl met een vanzelfsprekende gastvrijheid. 

Al onze eerlijke kwalitatieve gerechten bieden wij op maat aan, van luxe hapjes, speciale menu arrangementen tot complete buffetten. 

Wij hebben de organisatie in huis om van uw speciale dag een persoonlijke belevenis te maken. 

Ook voor zakelijke bijeenkomsten bent u bij ons aan het goede adres. Geheel verzorgde bedrijfsarrangementen rond en op het water. Uw Business tot Business- of teambuilding activiteiten kunnen gecombineerd worden met diverse watersporten, lunch, diner, BBQ of buffet. Water & culinair genieten.  

Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden en wij maken geheel naar uw wensen een passend voorstel. 

Restaurant In de Watertuin biedt elk gezelschap hoge kwaliteit aan tegen een betaalbare prijs, in een sfeervolle waterrijke ambiance.