Schaatsen vanuit de Watertuin


Schaatsen vanuit de Watertuin

IS HET IJS VANDAAG VEILIG?  Welk ijs :-)?

Update: 2 maart 2018 14:30 uur
Er wordt geschaatst op de Vuntusplas, schuin tegenover ons restaurant. Starten vanaf het Vuntusstrandje gaat prima. Let wel goed op zwakke plakken in het ijs als je verder de plas opgaat. En na het schaatsen lekker opwarmen in de Watertuin :-).

Op de eerste Loosdrechtse Plas schaatst een enkele waaghals maar het lijkt nog erg onbetrouwbaar en er zijn nog steeds grote windwakken.

schaatsen Loosdrecht
Vuntusstrandje Loosdrecht 2 maart 2018

Wat is het toch heerlijk om een rondje te schaatsen op de Loosdrechtse Plassen! Bij de Watertuin heb je een prachtige opstapplek om  het ijs op te komen en te genieten van al het moois dat de plassen te bieden hebben. En na je lange tocht terugschaatsen naar onze steiger, schaatsen uit en lekker opwarmen in het restaurant of bij de terrasheaters buiten!

Zodra het ijs veilig is vermelden we het op onze website. Vanaf dat moment hebben we een speciaal lunchmenu afgestemd op de hongerige schaatser!

Meer info over het ijs en de schaatscondities vind je op de website van IJsclub de Loosdrechtse Plassen. Kun je gelijk even lid worden 🙂

Soort bericht

+ Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen